Mobilarom bacau

Electrocasnice incorporabile

Electrocasnice incorporabile pentru bucatarii moderne si clasice elegante si confortabile. Electrocasnicele incorporabile aduc un plus de confort functional si estetic in bucataria dumneavoastra pentru ca se adapteaza dimensiunilor si configuratiei bucatariei, oricare ar fi acestea. Electrocasnicele incorporabile va dau mai multa libertate in organizarea spatiului dupa propriile rutine de lucru in bucatarie.


Masini de spalat rufe

Cauti o masina de spalat rufe incorporabila? Acceseaza cea mai diversificata gama de masini de spalat rufe incorporabile.

Masini de spalat vase

Masini de spalat vase incorporabile din categoria de electrocasnice incorporabile vin in completarea si utilarea bucatariei tale cat mai eficient si mai modern posibil. Piesele incorporabile se integreaza usor si estetic in mobila la comanda si astfel, vor da omogenitate bucatariei tale.

Hote Teka

TEKA iti propune o gama variata de hote cu un aspect deosebit si linii moderne, perfecte pentru bucatariile contemporane.

Cuptoare

Cuptoare incorporabile sunt piese ce se incorporeaza perfect in mobila la comanda si astfel ofera mult spatiu gatitului. In plus, cuptoarele sunt din inox, iar culoarea metalica va da un aer modern - minimalist bucatariei tale.

Cuptoare

Toate cuptoarele incorporabile TEKA sunt concepute cu funcţia de control electronic uşor de utilizat cu setări de precizie şi metoda de gătit exactă.

Cuptoare compacte si cuptoare cu abur

Cu ajutorul cuptoarelor cu aburi Teka te vei bucura de preparate pline de savoare, mentinand in acelasi timp aroma, culoarea, vitaminele si mineralele alimentelor.

Combilne Frigorifice

Aparate frigorifice incorporabile, sunt articole ce se integreaza perfect intr-o bucatarie stilizata si moderna. Cu ajutorul lor vei utila eficient si intr-un mod practic bucataria. Eficient, deoarece aparatele frigorifice se incorporeaza in mobila de bucatarie si astfel ofera mai mult spatiu si practic datorita capacitatilor si a functiilor de operare ale aparatelor.

Baterii de bucatarie

Bateriile de bucatarie Teka, moderne, exclusiviste, au fost concepute in tandem cu noile modele de chiuvete, pentru a crea o imagine cu adevarat speciala bucatariilor.

Chiuvete teka

In ceea ce priveste gama de chiuvete, TEKA a conceput mai multe serii distincte - adevarate noutati in materie de calitate si design, pana la cel mai mic detaliu. Fiecare serie, atent realizata, ofera o intreaga colectie de forme, marimi si configuratii, care pot fi personalizate foarte usor in functie de spatiul de care dispuneti in bucatarie si totodata sa se integreze perfect din punct de vedere al design-ului cu celelalte produse.

Plite Teka

Gama Teka va ofera o gama variata de plite pe gaz, vitroceramice, cu inductie sau mixte, intr-o varietate de forme si dimensiuni, menite sa raspunda celor mai exigente cerinte in materie de stil, functionalitate si performanta.