Mobilarom

Accesorii

Accesorii pentru mobila de bucatarie,living,baie,dormitor la o inalta tecnologie, create de anumite mărci,cum ar fi Teka,Suspa, Grass

Sisteme
Usile de mobilier care se deschid in sus sunt o solutie excelenta intr-o bucatarie moderna, oricat de mare sau de mica ar fi aceasta. In comparatie cu usile care se deschid in lateral, usile care se deschid in plan vertical ofera mai multa siguranta in utilizare (de exemplu, elimina riscul de a va lovi de ele daca le-ati uitat deschise) si se potrivesc mai bine exigentelor estetice moderne.
Sisteme de extragere
Mobilierul modern, mai ales cel de bucatarie, are mai multe sertare decat avea mobilierul produs cu mai putin de 10 ani in urma. Motivul este simplu: sistemele moderne de sertare pentru mobila permit depozitarea mai organizata si mai eficienta a lucrurilor de care avem nevoie zi de zi. Mobilier modern de bucatarie: sertare mobila Va invitam in lumea sertarelor de bucatarie Grass, o lume a tehnologiei pusa in slujba confortului dumneavoastra.
Sisteme
Balamalele Grass sunt confectionate integral din metal, functioneaza fara zgomot si rezista in timp. Pentru a beneficia de o functionare perfecta, trebuie doar sa alegeti modelul adecvat tipului de usa si un numar suficient de balamale in functie de dimensiunile si greutatea usii.
Sisteme de ghidaj
Noua generație de diapozitive pentru sertare din lemn. Elegante, comode, ascunse și extrem de eficiente.
Sisteme de ghidaj
Paturile cu somiera sunt foarte utile spatiilor dumneavoastra, in general inguste si in care puteti folosi in totalitate spatiul de dedesubtul somierei. Somierele sunt actionate de un sistem format dintr-un set de balamale si un set de pistoane de diferite puteri, in functie de dimensiunea patului. Rabatarea somierei se face cu un minim de efort, somiera ramanand la o pozitie de aprox 45 grade fara a fi necesara sustinerea ei.